Alla hjärtans dag + mitt skafferi

Hållbarhet

Glad alla ♡-dag alla fina!
Idag har varit jättefin och jag har gjort alla saker jag tycker om, andats frisk morgonluft i sol, handlat, träffat Lovisa, lagar broccolibullar, bakat och kramat på M. Hängt med mössen har jag också, så nu är deras bur jätteren och fin.

Så hela dagen har varit grym, ända tills precis innan middagen för jag tror jag lyckades hosta sönder något i min bröstkorg. Hoppas det är ett muskelfäste eller liknande och inte ett helt revben, jag orkar inte vara den som inte är i skolan så mycket längre till. Men för tillfället känns det bara som att jag faller sönder, och det gör ont som fan.

Iallafall, åter till dagens första grej, handla! Vi tog massa påsar och en ryggsäck och drog till stora Coop för att se hur stort det egentligen var.

Så 1500kr senare ser vårt skafferi ut såhär. Fint va? (Märk väl godislådan till vänster på mellanhyllan)

Och i fönstret hänger min bästa julklapp från Matteo. ♡

Och så har vi såklart kylen, som av någon anledning ser lite tom ut, men på vintern försöker jag mest ha grönsaker i frysen så kanske är därför.
Ni ser iaf allt som behövs i den: kål, ketchup och iMat.

Tänker att ett inlägg där jag listar saker jag alltid vill ha hemma i mitt vego-kök är en kul idé! Så det kanske kommer i framtiden :).

Fira er själva genom att vara extra snälla nu. Vi ses imorgon! ♡

Gillar

Kommentarer