8 STÄLLEN JAG VILL BESÖKA INNAN JAG DÖR

Tillbaka från en lång dag i solen på stenar och i grottor. Vi har varit i Hovs Hallar en stund från Båstad. Jag och Calle klättrade runt och blåste omkull bland klippor och stenar. Här har det tydligen spelats in filmer och sånt. Det kändes som att vara i en blandning av Pirates of the Caribbean film blandat med Tarzan!

Vad passar inte bättre nu än en lista om 8 platser på jorden jag skulle vilja besöka innan jag dör.

Vi börjar:

1. Italien

Kan inte bestämma mig för en stad, vill mest åka dit, äta pasta, pizza och bada i pesto och vin. Och det kanske går i flera Italienska städer, vad vet jag.

2. Toledo, Spanien

Såg på Flora och Sandras tågluff denna fantastiska lilla stad i cantrala Spanien, och jag bara måste dit. Det måste ju vara Törnrosas födelsestad eller nåt. Så gulligt och lummigt att jag vet inte vad!

3. Thessaloniki, Grekland

Jag har två vänner som kommer härifrån och bombas såklart med ett ton fantastiska sommarbilder när dom är på besök hemma. Jag vill ju inte ens försöka motstå att åka dit.

4. New York, USA

Såklart jag vill hit. Ingen är förvånad. Vill shoppa, springa i central park och känna mig som mitten av Sex and the City.

5. Las Vegas, USA

Hörs ju på namnet varför.

6. Bali, Indonesien

Yogaresa hit känns inte helt fel, och har ju aldrig varit i ett varmt land heller!

7. Aruba, Västindien

Här skulle jag sitta på en strand, eller i min fina trädgård vid mitt stora hus och meditera dagarna i ända. Och leva på nicecream och mangos såklart. Lord var jag skulle ha mycket fruktträd i min trädgård.

8. Berlin, Tyskland

Det här är den bästa bo-i-norra-europa-stad jag vet. På samma plats som Stockholm tror jag.

Hejdå!

Gillar

Kommentarer