#5AMchallenge

10 saker jag är tacksam för:

Katter, Siri, vår lägenhet, livspepp, Lovisa, att allt löser sig, att flyttdagen är över, frukost, Martin och min kropp(även fast den gör lite ont ibland...)

så, nu sitter jag här, med en katt bakom (PÅ) datorn, i vår nya lägenhet. Det känns så jävla bra, och som en andra nystart på mindre än en månad. Nu kan livet börja, och jag ser så mycket fram emot att leva det.
Jag och mina bossbabes har en ny Challenge. 5AM. Ja, ni ser ju. Hur är detta normalt? Jag lyckades tillochmed vakna av mig själv 04:40 och gick upp för att jag nog aldrig hade vaknat igen 20 minuter senare om jag hade somnat om. Har ändå hunnit göra så mycket nu, och vi skriver allihopa i Whats App när vi vaknat, så det blir verkligen som att gå upp tillsammans. SÅ mysigt! <3

Så, det är väl det nyaste. Ska klippa ihop lite filmer från flyttdagen, så får ni se litegrann hur det gick till. Men när allt blev misär så blev det inte så mycket filmning av någonting faktiskt, haha. Men kanske kan vara lite kul att kunna se tillbaka på iallafall :) Det får bliantingen imorgon, eller nästa vecka! Ska på svinroligt jobbevent i helgen, och har massa kollegor som kommer sova över, så efter denna veckan är allt lite lugnare!

Nä, nu är klockan 07:04, och jag börjar bli hungrig.

Byye

Gillar

Kommentarer