4 saker jag önskar mig just nu

Övrigt

En försenad önskelista har ingen dött av. Jag har ju trots allt kommit överens med Vera om att jag fyller år i oktober istället nu när vi inte kunde ses i helgen. Så här kommer den.

1. Apple Watch Series 7

Mer som en grej jag vill köpa själv. Känner verkligen hur mycket min klocka hjälper mig med min ADHD. Och jag behöver verkligen en upgrade (har series 2 just nu). Pro: man kan ha e-SIM så kommer dessutom kunna lämna mobilen hemma och så om jag vill vilket känns som en supergrej!!

2. Espressomaskin

Ett nytt intresse. Varför inte? Det skulle bara vara så jäkla kul att testa att bli bra på att göra egna små cappuccinos, lattes och sånt. Latte art, jag menar hur kul?!

Önskar mig denna från Breville/SAGE.

3. En kimono och pyjamasbyxor från Navystories

Ekologisk bomullsjersey - say no more!

Tänkte köpa sängkläder härifrån med, så vill man hellre ge mig det i present så är det mycket välkommet! Det svåra här är att välja färg...

4. Mat, kärlek, kaffe och sällskap. Känner mig ganska nöjd ändå. En resa till Paris hade inte varit helt fel men det kanske kommer när det kommer. Jo juste, en cykel behöver jag också. SNark. Så tråkigt att lägga pengar på - men superkul att få i present!

Gillar

Kommentarer