22:33

Hepp!

Idag har jag gjort massa saker. Vart på show med Cirkusskolan, hängt med mormor, cruisat runt i Lovisas lilla guld-bil och tränat mitt Kardash-ass med Siri. Det var sjukt kul, ni borde testa de två vi körde!

Det är Ida Wargs träningsvideos jag klickade förbi och fick feeling, så det blev lite kvällsträning här!

På tal om träning. Jag har satt upp typ tre mål jag ska försöka hålla.

1. Jag ska försöka träna minst 2 gånger i veckan.
Till min hjälp har jag ju alltifrån Idas videos, andra grejer på youtube, en prenumeration på 108 (det bästa som hänt mig i yoga-väg!!) och min egna fantasi såklart. Min bromsmedicin är ju mer att jag har så svårt att motivera mig utan en träningskompis och plats för att stretcha mer i min lägenhet. Tre kvadrat är ju inte så himla kul liksom när de långa benen en har slår i allt från fåtölj till säng, kök och matbord. Suck. Men PEPP för framtiden alltså!! Tänker också att jag ska försöka få med mig Idun att träna med mig. KUL med kompisar ju!!

2. Jag ska försöka ta mig tid att stretcha lite varje dag.
Stretch är en sån grej som jag älskar att göra, men aldrig tar mig tiden för. Som att gå ut och springa, bara du får på dig träningskläderna kommer en att göra det. Varför tar en då inte på sig träningskläderna oftare?

3. Springa. Typ en gång i veckan.
Det här är ett stort mål för mig. Jag vill också såklart skriva "springa 2-3 gånger i veckan", men jag vet att det antagligen inte kommer att hålla i sig långvarigt då. Därför får det bli såhär, och jag tänker vara jättenöjd om jag kommer iväg och springer en gång i veckan!

Wooh!! Nu är det fredag, och jag råkar faktiskt ha betat av mina två träningsdagar den här veckan. Idag och i onsdags. Då körde jag något pilatespass på YOGOBEs hemsida. Det var jobbigt. Hjälp jag är så svag i coren.. men jag märker skillnad ändå. Det är kul!

Nu ska jag krama sjuk-Calle och sova. För imorgon ska jag provköra en liten bil.

x

(jag måste också tipsa om mina Mega Vega Super Granolabar som jag ska göra imorgon. Sjukt god och awesome att ha som mellis, godis och efter träning.)


Gillar

Kommentarer