18:01

Övrigt

Nu har halva veckan gått och bara ett äventyr kvar. Stockholm!! Oj vad roligt det ska blir. Jag åker imorgon och äter middag hos Vera på kvällen. Det är en så konstig grej att resa alltså, man hamnar på ett ställe och vips så är man tillbakaslungad till en annan geografisk del av sitt liv. Ett annat liv låter så nostalgiskt och deprimerande så jag tycker ett nytt ord borde myntas för det. Lite fint att ens liv kan vara uppdelat geografiskt också väl? Mitt liv i Stockholm är på ett sätt och det pausas när jag kommer ner hit till Malmö igen. Inget är bättre, inget det sämre. (okej, förutom Malmös veganska croissanter förstås... sorry Stockholm, på den fronten har du många steg att ta igen).

Innan jag åker behöver jag:
❀ Packa
❀ Fylla på mina vitaminer
❀ Ladda alla prylar
❀ Packa med kurslitteraturen
❀ Gosa med alla små-kissar. De åker ju i helgen om allt går som det ska 🥲
❀ Packa matlåda och göra en kaffe till tåget.
+ ta mig förbi Leve och köpa en...eller två croissanter att äta till frulle. JAG MÅSTE OKEJ.

Annars har denna onsdag bjudit på väldigt mycket äventyr för katterna, tvätt och en ny serie jag och Hanna börjat kolla på. TIPS. Den verkar skitbra (och ganska creepy). Heter The Serpent, finns på Netflix. Enjoy!

Hur ska ni mysa till det lite extra i Oktober? Jag ska plugga till tusen, öva på att göra espresso och baka low carb-paj då och då. Hittade ett recept här som jag testade. Väldigt värt! Bytte dessutom ut pecannötterna till 100% billiga frön, och det funkade lika bra. Nästa gång ska jag testa med valnötter. Och kanske päron som frukt-bas?! YUM.

Gillar

Kommentarer