09:14

ADHD, UNI

Morgonstundsguld en måndag morgon.

Efter att ha vaknat klockan sex imorse av ont i visdomstanden kunde jag inte stå ut mycket längre. Ringde tandläkaren och ska betala massa pengar för en undersökning kl 17:10 och tänker leva på Treo tills dess. Treo alltså. Min bästa vän den här hösten alltså. Har haft sån himla huvudvärk och nu då, ont i kinden, plus hela kaoset med att vara sjuk i september OCH självförvållad feber efter andra vaccinsprutan. Hej Treo - jag älskar dig. Du har räddat mig.

Min teori med migränen står sig starkare och starkare varje gång jag går igenom en värre period. Det är nämligen så att slutar jag använda glasögon, alltså inte ens en kort stund på morgonen, då lättar dimman i huvudet nästan alltid i längden. Jag känner mig mer vaken och kan se ordentligt. Blir inte lika trött lika fort heller. Är jag ensam om detta problem? För verkligen, när jag blir lite extra lat och börjar gå omkring i glasögon mer så slutar det nästan alltid i daglig migrän... Detta har varit ett ständigt problem i flera år nu faktiskt. Ni kan ju tänka er hur kul det var när jag inte kunde använda linser på grund av ett märke på hornhinnan.... mhm...

Igår skrev jag faktiskt en bra mycket större del än jag gjort hittills på uppsatsen! En hel sida analys, en början på mitt svenska abstract och inledningen. Är jag officiellt igång nu? Ska jag skriva klart min kandidatuppsats inom de närmaste två månaderna? Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Kul, stressigt och lite pirrigt. Jag hoppas jag håller min ADHD i chack, lyckas vila och prioritera att komma igång. Tänker ganska ofta på att det hade varit skönt att ha medicin nu för att minska trösklarna lite, men jag känner att det inte riktigt är min tid än. Plus att det är dyrt. Så jag får andas och ta tag i det när det känns rätt. Plus att jag ändå känner mig självsäker på att jag klarar detta bara som jag är, med min röriga hjärna, trots att jag kanske inte skulle behöva ha det såhär. Kommer vara lite extra stolt över mig själv när jag trycker på skicka in. Tänk vad jag klarade av, bara som jag är. Igångsättningströsklar och allt. Hihi.

På min lista att göra står också att läsa detta blogginlägg: ADHD and my masters degree.
Rekommenderas till dig för hemligheter och lite pepp, trots att jag inte vet om den är något att ha än haha.

Happy monday!

Nu ska jag knäppa på min kaffemaskin, göra en latte och börja skriva på min veckas to do-lista!

Gillar

Kommentarer