08:52

Godmorgon linslusar! Jag sitter i ett klassrum i Farstad nu och väntar på att första klassen för dagen ska komma. Så skönt att jobba nära hemma en dag iallafall!

Tänkte iallafall berätta lite om vad som har hänt senaste tiden, i punktform, för jag älskar listor.

  • Hade världens PMS och mens från helvetet i helgen och var som tur är ledig måndag-tisdag också. annars vet jag inte hur det hade gått faktiskt.
  • Jobbade några timmar på Normal igår kväll! Det var första gången för terminen och det var såååå kul. Tycker verkligen om att vara fröken, blir så himla glad alltså! Och skillnaden på att få springa omkring på jobbet och inte är ju faktiskt enorm har jag märkt. Som tur är är skolfotograf ändå ett ganska aktivt jobb.
  • Innan cirkusjobbet var jag, Vera och Elin på Centralbadet i ett par timmar. Är man student kostar det bara 150kr att gå in mån-tors innan kl 15 (annars 250kr) så lätt värt ibland alltså!! Men jag glömde bort att dricka vatten och somnade med jordens största migrän igår. Vi snackar inte-kunna-gå-upp-och-borsta-tänderna-ont i huvudet. Fy.
  • För någon natt sen bakade jag bananbröd igen!! Det blev såå gott, och nästa gång ska jag absolut ha i valnötter, alltså cant wait!
    Det kommer upp ett recept på VKC så håll utkik! Kommer påminna här också, såklart :)


Detta är min senaste life-update, och jag tänker att vi blandar ut det med lite oredigerade kattungebilder. NOM.

Gullungen längst ner är min lillasyster. Tänke visa massa fina bilder på henne också som vi lekte fram när jag hade high-keyn hemma!

x

Gillar

Kommentarer